Total Pageviews

Wednesday, March 16, 2016

Hanya pasal 'kahwin'.......

Bulan 5 nanti satu²nya adik lelaki yang aku ada nak kahwin dah.... Tengok FB lak cerita semua pasal kahwin. Lagi pasal Fitra, 20 tahun, kahwin muka nampak macam budak² je sebab penyakit talesemia(tah betul ke tak eja ni). Jelly je aku tengok macam budak dapat kahwin. Pergi kerja buat service job ke Service Center, pun perempuan kaunter tu bagi kad jemputan 2 minggu lagi nak kahwin..

Termanggu aku.... Fikirkan aku pun nak kahwin... Tapi kewangan tak stabil lagi.. Fikir² dalam diam, fikir fikir fikir..... Tup², da nak pukul 4 pagi da ni, esok da la kerja FULL.... Ni da dapat baring atas katil, boleh pulak baru terperasan, charger phone tertinggal dekat tempat kerja. Hammmmpeh....... Makan dalam betul.. Dengan phone² pun jadi mangsa.

1 comment:

  1. Like To Read your Post Because Your Post Is very interesting thank you so much give us information keep posting good luck
    http://www.poojaroy.com/noida-escorts.html
    http://www.poojaroy.com/dwarka-escorts.html
    http://www.poojaroy.com/gurgaon-escorts.html
    http://www.poojaroy.com/mahipalpur-escorts.html
    http://www.poojaroy.com/delhi-call-girls.html
    http://www.poojaroy.com/aerocity-escorts.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...