Total Pageviews

Wednesday, July 19, 2017

As your heart being broken, so am I....

Breaking your heart felt as just as breaking my own heart...

Mirror Effect in any way...

Though I said "I hate you", truthfully I am far from what I've said....

As we argued, hatred compiled. The urge to be together are no longer felt.

Silence is the only thing that we both been doing for now....

Either it's still because of hate, or simply just doesn't want to back down to admit there's something wrong with this picture?

3 years, 5 months. 5 days.. +1 year as a friends.....

Will this be the last chapter of us? As you screamed for my death and I wished for your disappearance? So this is the final of us?

As if you read this...... As just you said earlier... I'm unworthy to have a partner... As I broke your heart.

Maybe that's true.. In fact, might be true... But the thing is......

As I broke your heart and as we argued so many time.... I've also, broke my own damn heart by beating our love story to the end of our relationship..

'Well it's easier to say you're mad than to admit that you're hurt'

I really do miss.... What we almost had.............. Love.
I miss that moment so much.......

Monday, April 3, 2017

April..... 2017



As'salamualaikum... Sekali lagi aku buka blog yang dah lama aku tak endahkan......

Baru² ni.... Pasangan aku, Miss Shafienaz, ada mengadu tentang kenduri kahwin kawan dia.. Yang mengajak semua orang(mengikut gambar² perkahwinan; hampir semua kawan yang lain dijemput/ajak) tetapi, tak jemput dia... Masa ni aku cuba tenangkan dengan berkata "kawan bukannya penting" (Maybe sebab aku sendiri dah takde kawan[so baik atau tak apa² jelah]).

Then.... Baru ni hari Sabtu, kawan dia yang aku sendiri pun kenal, tiba² dah kahwin(sebab aku ada nampak gambar bekas kawan baik Miss S bergambar dengan si pengantin). Aku pun memang tengah on-call dengan Miss S terus tanya la "Eh kawan U si F ni baru kahwin lah takde pergi ke?" Terus dia marah² letak phone..

Nak cakap lebih kang.... Lagi mengeruhkan keadaan, tapi tu la...... Aku sendiri dah rasa macamana orang lain aku... Bila nak cari gajet tak pun barang² elektronik baru nak tanya khabar. Kata orang kawan tu boleh bantu susah dan senang. Mana ada...... Aku sendiri dah masuk 26 tahun, kawan masa budak² sekolah dulu boleh la panggil kawan. As sekarang semua jadi lawan.. Jumpa pun takat angkat dagu tanda menegur, tak pun "eh wey, bla³, okay la aku ada hal ni nanti aku PM kau". Tapi then terus senyap......

Yang baca ni if ada yang cakap 'apa la takde life kawan pun takde', memang ada je orang yang takde kawan. Kawan sekerja tu panggil kawan ke? Yela time kerja je sudah. Kawan FB? Kawan dalam FB jelaaaaaaa... Ni pun aku curi pinjam kawan pasangan aku tak pun mana² musuh EX aku tu aku buat jadi kawan aku. LoL.... Tahi ah. Kesimpulan aku, kawan tak penting kalau takat nak isi ruang hidup baik isi pengalaman dalam ruangan² kosong tu. Dari buang masa, tenaga dan duit sebabkan KAWAN.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...